11 juni 2014

InstaStijl

Tijd voor een InstaStijl! Tijdens mijn vakantie in Barca, postte ik zo af en toe foto's van ons op vakantie, als je me volgt op instagram heb je dat vast wel meegekregen, zo niet, dan heb ik hier een kleine greep van de instagrammetjes van afgelopen tijd in Barca, en dit weekend weer thuis!
1. Mijn uitzicht vanuit het raampje, prachtig toch om die welbekende skyline weer te zien! Het was lekker vroeg in de morgen, 9 uur bij aankomst, dus gelijk konden we genieten van Barca! 2. Ons uitzicht links vanuit ons hippe appartement. Sagrada Familia konden we elke dag even aangapen, wat vervelend!3. Met een kleine vent erbij is zo'n vakantie Barca net even anders, dus iets minder cityhoppen dan dat we gewend waren, en lekker chillen in het park Ciatudella! 4. Javi bij Sagrada Familia, hij heeft echt genoten van het samenzijn met papa en mama, en is heuze papa fan geworden tussendoor, nu papa weer moet werken heeft hij iets meer moeite met het afscheid. Oh maar wat had hij het naar zijn zin, blijkt ook wel uit zijn blije vingergewijs in de lucht, haha.


5. Zaterdag begin van de middag kwamen we thuis, gelukkig geen heftige klimaat overgang, want hier was het ook heerlijk zomers! In Barcelona had Javi op het balkon een kleine variant zwembad, nu kon hij echt baantjes trekken in zijn grote bad thuis, heerlijk plaatje toch? :) 6. En ik ben weer thuis, en mn handen jeukten alweer, ik kon weer lekker verder met de brenstijl artikelen. Voor mezelf heb ik deze 2 fotohangers gemaakt. Je hangt ze op met een stukje tape, of gewoon aan het lusje. De polaroid kaarten komen uit Barcelona, met mooie plaatjes. Cadeautje voor een vriendin en weer lekker bestellingen inpakken die ik voor mn vakantie binnenkreeg.


7. Als mn handen jeuken betekend dat ook dat het huis er weer moet aan geloven. De kast had ik al een tijdje in huis staan, maar was nog niet helemaal naar mijn zin. Teveel kleine frummeltjes, dat moest even anders! Ik haalde 2 kartonnen dozen van de Hema voor het kleine spul in de opslag. Natuurlijk wel wat kleine gezelligheid eromheen. De onderste zak had Dave meegenomen uit de supermarkt. De zak werd gebruikt de grote hoeveelheden zakken kolen die erin zaten. Hij gebruikte hem als boodschappentas. Ik vind het wel weer een handig item ;) Oh, en de stellingkast heb ik trouwens van de Praxis! 8. En ja weer een zak! Deze keer met op de zijkant een opdruk van gevogelte, oude vogelzaad opslag zak, met daarin jawel! een lading paperbags! Ik kan weer even vooruit!

1 opmerking:

Jonne op de weegh zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.