1 januari 2015

ALL NEW!


Misschien was het je al opgevallen. Een nieuw logo en een iets andere naam. Studio Brenstijl! 

Vanaf nu zullen we verder gaan onder deze naam. Begonnen als Brenstijl, maar vanwege het grote succes van afgelopen jaar, en mijn andere bedrijfje Brensel Fotografie, werd het tijd om een nieuwe stap te maken, en een samenvoeging van beide te doen. Daar kwam Studio Brenstijl uit. 

Het staat er al bij onder de titel (hand-made) woonaccessoires & woon-en lifestyle fotografie. Helemaal zin in om het nieuwe jaar te starten, met iets nieuws. Wat kan je verwachten? Nieuwe producten, een nieuwe website waar aan gewerkt word, en natuurlijk een nieuwe link om naartoe te surfen. Van alles word je op de hoogte gehouden, hier en natuurlijk via de facebookpagina. 


Zoals je ziet, nu al wat nieuws in de webwinkel. Namelijk deze te gekke poster! Leuk voor de kinderhoek zoals ik hem gebruik, maar ook leuk om gewoon in je huiskamer te zetten. Deze poster is verkrijgbaar in deze versie, maar ook in de witte versie. Ze zijn 50x70cm en kosten 19,95.

Er word ook hard nagedacht en gewerkt aan nog meer nieuwe leuke producten. Spannend ik ga nog niet zoveel verklappen, maar de tijd zal het leren. En tja, woon en lifestyle fotografie, ik wil dus ook graag naast de shoots als love, familie, baby en kindershoots tijd gaan besteden aan woningen om te fotograferen. Dit deed ik al met binnenkijkers, maar ik zou het ook graag voor bedrijfjes doen. Zo zag je al house of madu voorbij komen met de showloods, maar ik zou ook graag in opdracht voor jou foto's maken, woonaccessoires, woon of slaapkamers, gehele woningen. Opdrachten voor magazines zou echt een wens zijn. Maar het is ook super om opstartende ondernemers te kunnen helpen hiermee. Tips en idee├źn zijn altijd welkom, ik ga in ieder geval ook mijn best doen. 

En omdat het nieuwe jaar vandaag is begonnen, wil ik jullie ook een prachtig 2015 wensen! 


Styling & Fotografie - Studio Brenstijl
Een reactie posten