8 december 2014

House Of Madu


Vorige week vrijdag was ik gezellig langs bij Stephanie, eigenaresse van House of Madu. Ze heeft een eigen showloods waar alle artikelen staan die ze ook in haar webshop verkoopt. www.houseofmadu.nl 

En zoals je ziet ook de bekende paperbags van Brenstijl! Superleuk om er eens lekker rond te kijken, echt om hebberig van te worden. Ze verkoopt artikelen van verschillende merken waaronder PT, Hübsch, House Doctor Fest Amsterdam, Zuiver, en nog vele anderen. Kijk mee naar de foto's die ik bij haar in de showloods maakte.Veel mooie koperen items, helemaal van nu! Elke keer als je opnieuw een rondje loopt zie je weer iets nieuws, echt teveel moois om in 1 oogopslag te kunnen zien. Door de gevarieerde merken heb je veel keuze, hoe je budget ook is, je kunt er zeker slagen voor iets moois!Momenteel is er XMAS Sale! Ook te vinden in haar webshop, dus nog leuker shoppen! Woonmanden, vaasjes, kussens, helemaal leuk.Hoe te gek is de wielrenfiets die helemaal koper is gespoten! Echt een eyecatcher! En natuurlijk leuk als een DIY! Ik ben er fan van in ieder geval! Wat je vooral veel vind zijn kleinmeubelen en woonaccessoires in Scandinavische stijl, toch net wat originelere dan je in een standaard interieur vind en gewoon bij de 'normale' woonwinkels hebt. Ook verkoopt House of Madu, Fairtrade producten van Nkuku, handgemaakt door mensen uit India. Hoe uniek wil je het hebben. Alles helemaal in kerststijl in de loods, maar zeker ook voor daarna zijn de koperen items prachtig,want het is niet alleen iets voor de kerst of winterperiode. Het blijft mooi, of het nu een lamp is, een kussen, een kandelaar, het blijft een stoere en sjieke uitstraling geven.
Je krijgt genoeg inspiratie als je even langsgaat in de showloods, bij elk item wat je ziet kan je gelijk wel een leuk idee opdoen voor thuis. Kussens zijn altijd fijn, en ze zijn er in diverse kleuren en prints! En natuurlijk genoeg unieke woonitems! Hoe unieker, hoe leuker. Bijzondere items in je huis geven toch altijd net dat beetje extra. 

De Showloods is open op woensdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en op afspraak, en is te vinden in Wateringen - Naaldwijkseweg 14. 

Mocht je opzoek zijn naar een origineel cadeau en er totaal niet uitkomen, omdat je zoveel moois ziet? Dan is er ook de mogelijkheid een cadeaubon te kopen. Kunnen ze lekker zelf komen snuffelen! 


Geen opmerkingen: