6 januari 2015

The kids are allright!


Hoe stoer en fijn zijn deze opbergzakken van papier! Er kan heeeerlijk veel in en de zak is goed stevig en kan wel tegen een stootje. En dat met een leuke en bekende tekst 'the kids are allright'.

Ideaal voor speelgoed, knuffels, of diverse plaids in te bewaren. Want van rondslingerde spullen worden we nooit blij. Mooi voor in de kinderkamer, of in de speelhoek in de woonkamer, en door de kleur passend in elk interieur.  Als je de bag omslaat komt de bruine rand tevoorschijn, en maakt hem gelijk wat stoerder! 

De maat van deze is 75x53cm plat en ongebruikt. Als je hem uitvouwt word de zak ronder, en bij omslaan iets korter. Maar zeker niet te klein om veel in kwijt te kunnen. 


Je kunt ze bestellen in de webshop van Studio Brenstijl, afdeling papershop http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/brenstijl/c-2439915/papershop/. 

Elke zak word met de hand gemaakt, dus elke zak is uniek! Naast deze grote paperbag is er ook een kleinere variant beschikbaar. Voor als je hem toch wel heel leuk vind, maar niet zo groot wilt gaan.  


Styling & Fotografie - Studio Brenstijl
Een reactie posten