22 mei 2014

De Romper

Creatief huiselijk geweld.. woonaccessoires .. Ok i lied. Voornamelijk woonaccessoires ja, maar toen ineens kwam het rompertje want niet alle soort rompertjes zal je in een normale winkel kunnen vinden, en wat zal er nog meer komen!

Een kleintje in huis, dat zet je soms aan het denken, en zo'n fashion lover als ik wil ook dat de kleine er hipperdepip bij loopt. Nu heb ik zelf een jongetje, maar een stoere kleine meid zal het ook zeker niet misstaan. Dus ja, Stoer is mijn motto, stoer moet het zijn.

Wederom ook met de hand gemaakt, zelf getekend uit losso pols, hup op de romper.

Natuurlijk zijn deze rompers ook te bestellen in verschillende maten 50/56 t/m 98/104, met lange of korte mouw. De opdruk is standaard zwart. Korte mouw €8,95, lange mouw €9,50. Dit is Hema kwaliteit.

Meerdere designs & updates volgen hier of op de facebookpagina. Te bestellen via mail@brensel.nl.

Speciaal nu een Actie-combi met de paper-diaperbag en de romper is heel origineel als kraamcadeau, samen voor 10,- ! (Zeeman-romper)Deze onderstaande romper zat dus verpakt in het cadeautje op onderstaande foto, wat ik vanmorgen al op instagram + facebook postte. Een romper die voor beide kindjes kan. Ze waren er helemaal blij mee! En ook daarbij de leuke paper diaperbag!


Geen opmerkingen: